Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Τουρνουά δημοτικών σχολείων στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του Α.Ο ΓΛΑΥΚΟΣΟ Α.Ο. ΓΛΑΥΚΟΣ, σε συνεργασία με γειτονικά σχολεία και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, διοργάνωσε στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις του (στο χώρο της πρώην Π-Π) τουρνουά δημοτικών σχολείων το οποίο θα ολοκληρωθεί σε τρεις Κυριακές. 
Η Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2012, πρώτη μέρα του τουρνουά,   έμεινε αξέχαστη σε όσους συμμετείχαν: μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και συνοδούς. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι όχι μόνο από το επίπεδο της διοργάνωσης όσο και από τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις. 
Ο Α.Ο. ΓΛΑΥΚΟΣ  εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού κα Γκουντάνη Ευγενία, στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 60ου Δημοτικού σχολείου κα Χρυσοπούλου Κωνσταντίνα, στον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 52ου Δημοτικού σχολείου  κο Τίτο Ιωάννη , στους εκπαιδευτικούς και συνοδούς και, πάνω απ' όλα, στους μικρούς μαθητές, τα αυριανά αστέρια του αθλήματος.

Δείτε φωτογραφίες της πρώτης μέρας του τουρνουά.

Η ομάδα του 60ου Δημοτικού Σχολείου με τον γυμναστή τους κο Δορμπαράκη Αθανάσιο

Η ομάδα του 18ου Δημοτικού Σχολείου με τον γυμναστή τους κο Σουβαλίωτη Χρήστο.

Η ομάδα του 52ου Δημοτικού Σχολείου με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κο Τίτο Ιωάννη.

 Ο πρόεδρος του Α.Ο. ΓΛΑΥΚΟΣ κος Θ. Σκόνδρας χαιρετίζει τους μικρούς αθλητές.

Τώρα παίζουμε!

Και οι μικρότεροι

Οι γονείς πού είναι;
Απολαμβάνουν καφέ και θέαμαΑ, να κι ο κόουτς Χάρης
Την άλλη Κυριακή θα είμαστε πάλι εδώ.
Και την άλλη.
Και την άλλη.
Και κάθε Κυριακή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου