Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Το blog σας ενημερώνει

Έκανε αυτό που έπρεπε!
ΠΟΡΦΥΡΑΣ  -  ΓΛΑΥΚΟΣ
60                70

Αποφασισμένος να πάρει το "διπλό" εμφανίστηκε ο Γλαύκος στην έδρα του Πορφύρα και έκανε ότι ακριβώς έπρεπε για να το πετύχει. Προσήλωση στην άμυνα και καλές επιθετικές επιλογές, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκε ο Πορφύρας και αυτό χάρη σε μια δίλεπτη αμυντική χαλάρωση της ομάδας μας (από 11-16 σε 20-16). Στη συνέχεια ο Γλαύκος επέβαλε το ρυθμό του και έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη που τον κρατά μόνο του στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ξεχώρισαν οι ΛαμπρόπουλοςΛιούρδηςΣταυράκης και Αναγνωστόπουλος. Ένα περίεργο του παιχνιδιού ήταν το ότι η ομάδα μας είχε καλύτερο ποσοστό ευσοχίας στα τρίποντα απ' ότι στις βολές(!).
Η σημερινή νίκη αφιερώθηκε από την ομάδα, στους φιλάθλους της ομάδας που ακολούθησαν στο σημερινό ματς, αλλά και σε  την προηγούμενη εβδομάδα που πικράθηκαν ,από την εμφάνιση της ομάδας στο Αίγιο.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τους ανθρώπους του Πορφύρα για την άψογη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Διαιτητές: Μακρής, Χριστινάκης


Δεκάλεπτα: 20-16, 31-33, 41-51, 60-70

Πορφύρας (Πιτσικάλης): Σίμος, Πάλτογλου 3, Στεφανής 12 (1), Παπαφωτίου 2, Βούλγαρης 17 (3), Πρέκας 2, Ιορδάνου 2, Καλαμαράς 13 (3), Μπαρμπαρής, Οικονόμου 7 (2), Κωνσταντίνου, Ντόκος.


Γλαύκος (Πολυδωρόπουλος): Λιβιεράτος, Σερέτης 8 (2), Γιαλελής, Λαμπρόπουλος 15 (2)- 9 ρημπ. -8 ασίστ, Αδαμόπουλος 2, Πολυδωρόπουλος 3 (1), Παπαβασιλόπουλος 9(1),Κάλλης 5 (1), Λιούρδης 10- 7 ρημπ. -3 κλεψ. , Παλαδινός, Αναγνωστόπουλος 9, Σταυράκης 9 (3).




Η ατυχία του Αλέκου Πολυδωρόπουλου
δεν επηρέασε τη διάθεση του ιδίου και
της ομάδας, απλά άλλαξε λίγο 
τα δεδομένα στον πάγκο! 








Το ευχάριστο κλίμα για τον coach συνεχίστηκε με τη συνάντηση που είχε με τον παλιό αθλητή του από τον Πήγασο Άστρους (2005, Γ' εθνική), δημοσιογράφο Σπύρο Κόγκα, ο οποίος ήταν παίκτης και του Πορφύρα παλαιότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου