Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Γλαύκο!


Την σπουδαιότερη μεταγραφή της ιστορίας του πραγματοποίησε ο Γλαύκος. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης και του προπονητή στο να αναλάβει το ρόλο του καθοδηγητή στο παρκέ. Παίκτης και διοίκηση συμφώνησαν σε όλα, οι υπογραφές μπήκαν στο γραφείο του προέδρου Θ. Σκόνδρα  και έτσι ο 26χρονος Θεσσαλονικιός play maker είναι από σήμερα παίκτης του Γλαύκου, προσθέτοντας ποιότητα και σκορ στην περιφέρεια της ομάδας.

Ο 26χρονος play maker ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Μακεδονικού Νεάπολης και ύστερα πήγε στην εφηβική ομάδα του Π.Α.Ο.Κ.
Επόμενος σταθμός του ήταν ο Ερμής Λαγκαδά και μετά ο Φίλιππος Βέροιας (Α2). Την επόμενη χρονιά φόρεσε την φανέλα του Αγρινίου(Γ) όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν ο Φιλαθλητικός (Β) και ο Γ.Σ.Λάρισας με τον οποίο κατέκτησε και την άνοδο στην Α2.
Καλωσορίζουμε το Βασίλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία, καλή αγωνιστική χρονιά και πολλές ακόμα επιτυχίες.Αριστερά: Ο πρόεδρος του Γλαύκου Θ. Σκόνδρας και ο Β. Λαμπρόπουλος επισφραγίζουν τη συμφωνία με μια θερμή χειραψία.
Δεξιά: Ακολούθησε συνάντηση με τον Α. Πολυδωρόπουλο παρουσία του αντιπροέδρου Σ. Μπίτα στον "Πάνορμο" του Π. Δρακόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου