Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τα ψέματα τέλειωσαν! Κερδίσαμε και τη Νίκη. Τώρα έχουμε δικαίωμα στο όνειρο



Η πίστη και η θέληση των παικτών και των προπονητών μας ήταν αυτή που έφερε  το μόνο αποτέλεσμα που θα έβαζε ξανά  «φωτιά» στο πρωτάθλημα. Στο ματς αυτό χρειαζόταν  πάθος, λογική , ηρεμία και πάνω από όλα.... παίκτες  αλανιάρηδες... να πάρουν τους 2 βαθμούς για να αρχίσουμε πάλι τα  όνειρα...
Αγχωτικό το ματς, όπως αναμενόταν με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ.
17-16  το πρώτο δεκάλεπτο όπου μόνο με μακρινά σουτ έβρισκε λύσεις  η Νίκη. Ενθαρρυντικό ότι είμαστε κοντά στο σκορ και το σημαντικότερο ότι η  άμυνα μας, μας έδειχνε το δρόμο για την νίκη.
3-11  το δεύτερο δεκάλεπτο ,όπου η  διάφορα ημιχρόνου των 6 πόντων .... είναι μικρή για την απόδοση και τις φάσεις που κάναμε.
13-13  στο 30 με το ματς να έχει πάρει φωτιά και την ομάδα μας να μην μπορεί να κρατήσει διαφορές 9  και 11 πόντων  Μεγάλο το άγχος για τους παίκτες μας που τους ωθούσε σε χαζά λάθη και πουλήματα δίνοντας πραγματικά δώρα.
14-15 στο τέλος με αξία νικήτρια  την ομάδα μας. Μεγάλη ανταμοιβή η νίκη για τον κόπο και των ιδρώτα των παικτών μας που τους πεισμώνει παράλληλα και τους οπλίζει με αυτοπεποίθηση για την   δύσκολη συνέχεια. Μεγάλη και η  ικανοποίηση του  κόουτς μας Αλ.  Πολυδωρόπουλου και η περηφάνια για τους παίκτες του.
Σκροπολίθας, Καραγιάννης,Τόγιας και Λυμπέρης είχαν σταθερά καλή απόδοση ενώ θετική ήταν η εμφάνιση όλων όσοι έπαιξαν. Πολύ καλός και ο αρχηγός μας  Χρ. Τερζής στην ουσιαστική επανεμφάνιση του μετά από  45 μέρες περίπου.
Χριστοδουλου  και  Κωνσταντινίδου σε πολύ καλή μέρα.

ΝΙΚΗ ΑΣ (Γιάννης Στάθης): Στάμος 3 (1),  Μπάχος 8 (1),  Χαντζής 4,  Παπανικολάου 2,   Σαμαράς 8 (2), Πικιός  5(1), Λυκούδης 17 (3),  Χουλιάρας.
 ΓΛΑΥΚΟΣ  ΑΟ (Αλέκος Πολυδωρόπουλος): Σκροπολίθας 12,  Φραντζής 5 (1), Καραγιάννης 12, Γλύνης 2, Τόγιας 9 (1), Λυμπέρης 15 (1), Τερζής, Λάμπι, Κωστόπουλος,  Ζανίδης, Δορμπαράκης, Πριονάς.

Ψευδείς τελικά αποδείχτηκαν οι φήμες που κυκλοφορούσαν σε όλη την μπασκετικη  Πάτρα...   για 15-με-20  πόντους διαφορά υπέρ της Νίκης ΑΣ. Αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν ένα.... αστείο λόγω και του εθίμου της Πρωταπριλιάς'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου