Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ο Προμηθέας έκανε το 3-1


Η ομάδα του Προμηθέα έκανε το 3-1 στις νίκες και πέρασε αυτή στην τελική φάση όπου θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Προαστείου. Καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και με πιο πολλές δυνάμεις στο φινάλε του παιχνιδιού ήταν άξια νικήτρια. Καλή και η δική μας ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ. Μεγάλο το πάθος και από τις δυο ομάδες για την νίκη σε άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα που τιμά και τις δυο ομάδες.
Αμέριστη και η συμπαράσταση που είχαμε από τους πολλούς φίλους μας τους οποίους στενοχωρήσαμε με την ήττα μας. Μεγάλα τα κέρδη της ομάδας μας σε μια χρόνια που ξεκίνησε με τελείως διαφορετικούς στόχους ως προτεραιότητες (για όλα αυτά θα έχουμε χρόνο να αναφερθούμε τις επόμενες ημέρες). Το μεγαλύτερο κέρδος από όλα όμως ήταν το υπέροχο κοινό μας που μας συμπαραστάθηκε ενεργά καθόλη την διάρκεια της χρονιάς και πιο πολύ στους αγώνες της ημιτελικής φάσης.
Η βράδια αυτή όμως ανήκει στον αντίπαλο μας την εξαίρετη και συμπαθή σε μας ομάδα του Προμηθέα και της αξίζουν συγχαρητήρια για την πρόκριση της. Τις ευχές μας για καλά αποτελέσματα στους τελικούς.
Για το παιχνίδι δεν θα πούμε πολλά. Θα το κουβεντιάζει ο μπασκετικός κόσμος της Πάτρας για αρκετές ημέρες.
Για την διαιτησία δεν θα πούμε τίποτα. Τα είχαμε πει από πριν στην αρμόδια αρχή. Από σεβασμό στα παιδιά του ΠΡΟΜΗΘΕΑ δεν θα ασχοληθούμε. Για την ιστορία, διαιτητές ήταν οι κ  Μπούσιας και Βάρδαλος.

Τα δεκάλεπτα
1ο δεκάλεπτο: 21-20    
1ο δεκάλεπτο: 14-14   
1ο δεκάλεπτο: 20-11  
1ο δεκάλεπτο: 19-19

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ντούβας): Ταπεινός 10 (2), Λαζανάς 2,  Ζαπανιώτης 5, Πετρόπουλος 3, Νικολάου 2, Νταβλούρος 11 (1), Ψυχογιός 8 (2), Χαμηλός 13, Τασόπουλος 14, Αναγνωστόπουλος 6
ΓΛΑΥΚΟΣ (Αλέκος Πολυδωρόπουλος): Σκροπολίθας 10 (2), Φραντζής 13 (3), Καραγιάννης 3,  Γιαννόπουλος 2, Τόγιας 4, Ζανίδης 2, Λυμπέρης 30 (1), Τερζής, Γλύνης, Κωστόπολυλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου