Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Το blog σας ενημερώνεικαι σχολιάζει


Γλαύκος – Δάφνη Δαφνίου 

60                       88

Ένα ημίχρονο (32-35) άντεξε η ομάδα μας απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου. Στο δεύτερο ημίχρονο επήλθε πλήρης αμυντική κατάρρευση και σε συνδυασμό με την μεγάλη αστοχία και την κακή μέρα που βρέθηκαν τα περισσότερα από τα βασικά ατού της ομάδας και η βοήθεια από τρίτους,  οδήγησαν στο τελικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δάφνης η οποία απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Εμείς κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε συνεπείς για την επίτευξη του στόχου μας.
Δεκάλεπτα: 18-21, 32-35(14-14), 49-62(17-27), 60-88(11-26)


Διαιτητές (?): Νάστος, Ρίζος

Γλαύκος (Πολυδωρόπουλος): Λιβιεράτος 2, Σερέτης, Γιαλελής, Λαμπρόπουλος 12,Αδαμόπουλος 2, Πολυδωρόπουλος 11 (2), Παπαβασιλόπουλος 9,Καλλής 9 (1), Λιούρδης 2,Αναγνωστόπουλος 13 (1), Σταυράκης, Παλαδινός.

Δάφνη Δαφνίου (Δεσποτάκης): Πατάτας, Παπαδόπουλος 3, Ρώης 5 (1), Θεοδοσίου, Κωνσταντώνης 17 (1), Παλλάντζας 5, Γκίνης 24 (2), Αθανασάκης 6, Μιχόπουλος 6 (1), Κορρές 1, Φιλιππόπουλος 13 (1), Τσελεμπής 8.


Τα σχόλια του blog

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, στο blog μεταφέρονται θέσεις της ομάδας, αλλά δεν παύει να αποτελεί τόπο εκφρασης των διαχειριστών του. Αυτά λοιπόν τα σχόλια αφορούν προσωπικές απόψεις . 
Αυτό πού ζήσαμε χτες το απόγευμα στο γήπεδό μας ήταν πρωτόγνωρο για εντός έδρας παιχνίδι (και μάλλον και για εκτός). Η Δάφνη είναι η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από το γήπεδό μας και κατά την άποψή μας η πρωταθλήτρια του ομίλου. Αυτή η ομάδα δε χρειάζεται προστασία για να είναι εκεί. Κάτι άλλο πρέπει να είχαν στο μυαλό τους οι διαιτητές του αγώνα (και κυρίως ο α΄) για να φερθούν με τέτοιο τρόπο στην ομάδα μας.Δε φταίει η διαιτησία που χασαμε, απλά έκανε τα πράγματα να φύγουν εκτός ελέγχου. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δυο ομάδων. Για αυτό φρόντισαν βασικά οι -λέμε τώρα- αρχοντες του αγώνα. Δε μπορούμε να ξέρουμε τι οδήγησε τον πρώτο κυρίως διαιτητή να έχει τέτοια συμπεριφορά. Κόμπλεξ; Εμπάθεια; Ή μήπως εντεταλμένη υπηρεσία; Μπορεί ο Γλαύκος να έχει ενοχλήσει με τη φετινη πορεία του. Πρέπει οι άνθρωποι του συλλόγου να προστατεύσουν την ομάδα απο τέτοιες αλήτικες συμπεριφορές. Και το "αλήτικες" είναι κόσμια έκφραση, γιατί τέτοιο π@@@μα δεν εχει ξαναφάει η ομάδα μας. Ο τύπος είναι απλά επικίνδυνος. 
Ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας για τη συμπαράσταση, τη στάση τους και την αυτοσυγκράτηση που έδειξαν στις προκλήσεις του ρεφ και προστάτευσαν την έδρα μας από χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου