Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Συμμετοχή του  Α.Ο. Γλαύκου  στο Bakalaros Cup 3on3 Στο Bakalaros Cup 3on3  θα συμμετάσχει η ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Α.Ο. Γλαύκου,  διοργάνωση που τελεί υπο την αιγίδα της ΕΣΚΑΗ.
Το Bakalaros Cup 3on3 θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Απριλίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας (7o χιλιόμετρο Π.Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου), ενώ ο τελικός της κατηγορίας γεννηθέντων 2003-2004, θα διεξαχθεί πριν τον αγώνα Προμηθέας Πάτρας-Ολυμπιακός στις 10 Απριλίου, στο «Δ. Τόφαλος».
Στόχος του Bakalaros Cup 3on3, είναι να προσφέρει βέλτιστες υλικοτεχνικές υποδομές στα παιδιά που θα λάβουν μέρος στους αγώνες και σε αυτήν την κατεύθυνση προχώρησε σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, την G.N.N. STREETBALL, η οποία εγγυάται την άρτια διοργάνωση του 3on3, παρέχοντας μεταξύ άλλων:
·         Γήπεδο σχεδιασμένο σε ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια (προδιαγραφών FIBA)
·         Μπασκέτες ολυμπιακού τύπου
·         Πλήρες σύστημα φωτισμού και ήχου
·         Πίνακες σκορ και χρονόμετρα επίθεσης για την διεξαγωγή των αγώνων
·         Γραμματεία & Διαιτητές
Παράλληλα με την αγωνιστική δράση, θα διεξαχθούν και διαγωνισμοί δεξιοτήτων, ενώ τους συμμετέχοντες περιμένει μια μεγάλη έκπληξη το βράδυ της Κυριακής. 
Η Μπακαλάρος Α.Ε. πιστεύει δογματικά στις υποδομές, στα έργα με γερές βάσεις και στην ανάπτυξη υγειών προσωπικοτήτων στα πλαίσια της εξαιρετικής ανθρώπινης δραστηριότητας που λέγεται Αθλητισμός. Ανακαλύπτοντας απόλυτη ταύτιση με τις αρχές και αξίες των τμημάτων υποδομής των σωματείων της Πάτρας, αποφάσισε να στηρίξει μία ενωτική εκδήλωση που πραγματοποιείται με διάθεση υγιούς εξωστρέφειας, μία γιορτή του μπάσκετ, μία επετειακή συνάντηση νέων αθλητών. Σε αυτό το πλαίσιο, έπειτα από εισήγηση  της Μπακαλάρος Α.Ε., η συμμετοχή στο 3on3 γίνεται άνευ αντιτίμου για τους νεαρούς αθλητές, σε μια προσπάθεια έμπρακτης στήριξης και προώθησης του νεανικού  αθλητισμού της περιοχής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου