Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Το blog σας ενημερώνειΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Ο. ΓΛΑΥΚΟΣ, σχετικά με τον προπονητή κ. Αλέκο Πολυδωρόπουλο, θέλει να κάνει γνωστό προς κάθε κατεύθυνση και ενδιαφερόμενο τα εξής,:

Ο προπονητής μπάσκετ και καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Αλέκος Πολυδωρόπουλος  ήταν είναι και θα είναι συνυφασμένος με την ιστορία και την ανοδική πορεία της ομάδας μας. Στα 10 χρόνια της συνεχούς προσφοράς του στο Σωματείο μας υπηρέτησε τα αθλητικά ιδεώδη και τους στόχους μας με συνέπεια, αγάπη για την ομάδα, τεράστιο ενδιαφέρον και συναίσθηση  της θέσης ευθύνης που του εμπιστεύθηκε όλα τα χρόνια ο Α.Ο. ΓΛΑΥΚΟΣ. Με λίγα λόγια θεωρούμε πως ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της οικογένειας του ΓΛΑΥΚΟΥ.

Η αποχώρηση του κ. Πολυδωρόπουλου από την ομάδα δεν είναι αποτέλεσμα μη επίτευξης αθλητικών στόχων και μονομερούς επιθυμίας. Είναι κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών προκειμένου να ισορροπήσουν καταστάσεις που δεν έκαναν καλό στην ομάδα.

Ευχαριστούμε τον κ. Αλέκο Πολυδωρόπουλο για την 10ετή προσφορά του στο ΓΛΑΥΚΟ, του ευχόμαστε να έχει υγεία, ανάλογα επιτυχημένη και ακόμα καλύτερη πορεία στις προπονητικές ή άλλες επιλογές του και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία σε οποιαδήποτε θέση ευθύνης επιθυμήσει, αφού η πόρτα του Α.Ο. ΓΛΑΥΚΟΥ θα είναι πάντα ανοιχτή για τον εκλεκτό φίλο και συνεργάτη μας.

Εκ μέρους του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. ΓΛΑΥΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου