Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Το blog σας ενημερώνει

Και τώρα οι τρεις τους!!
Κ.Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ   -   ΓΛΑΥΚΟΣ Α.Ο.
44                               60

Πολύ σημαντική νίκη, τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς πέτυχε η ομάδα μας στο κλειστό των Μελισσίων. Οι γηπεδούχοι έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία , μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν προσωρινά να βγάλουν εκτός ρυθμού τους παίκτες του Γλαύκου. Νευρικότητα, αστοχία και πολλά χαμένα reebounds, ήταν το σκηνικό του α' ημιχρόνου και αυτο αποτυπώνεται στο σκορ (21-20!!!) με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. 
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με δυνατή άμυνα και λογική στην επίθεση , με αποτέλεσμα ενα επι μέρους 7-19 στο γ' δεκάλεπτο. Το ίδιο σοβαρός ηταν και στο τελευταίο δεκάλεπτο χωρίς οι γηπεδούχοι να καταφέρουν να φανουν απειλητικοί.
Σημαντικό σηείο της χτεσινής αναμέτρησης, ήταν η παρουσία δυο τμημάτων "μίνι" από τις ακαδημίες του Γλαύκου μαζί με τους συνοδούς-προπονητές και γονείς, που βρέθηκαν στο γήπεδο να ενισχύσουν την αντρική ομάδα,μετά απο φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχα τμήματα του Α.Ο. Παλαού Φαλήρου.
Στα αρνητικά καταγράφεται ο -πιθανώς- σιβαρος τραυματισμος του Γιαννικόπουλου στο γόνατο...
Τώρα πλέον οι τρεις μνηστήρες της 2ης θέσης ισοβαθμούν και η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική με όλα τα παιχνίδια απο εδώ και πέρα να είναι τελικοί.Διαιτητές: Μπανασάκης, Τσιμπούρης

Δεκάλεπτα¨10-13, 21-20(11-7), 28-39(7-19), 44-60(16-21)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Σταϊκόπουλος): Σπυριδάκης, Τζωρτζόπουλος 6, Κυπαρίσσης, Κύριος 2, Βούλγαρης, Κοντός, Καλογερόπουλος 10 (2), Τζέμης 4, Ζύγος, Παλάντζας 5, Βαθρακοκοίλης 10, Καραχάλιος 7

ΓΛΑΥΚΟΣ (Βουρνάς): Νιφόρας 6, Χονδρογιάννης 5 (1), Λαμπρόπουλος 23 (3), Γιαννικόπουλος 2, Σακελλαρόπουλος, Κάλλης, Αγγελόπουλος 14, Τσεκλένης 6, Σπυράκος 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου